Marea Resetare este în mintea tuturor – sau ar trebui să fie.

Dacă, așa sugerează budiștii, ar trebui să adunăm toate vinovățiile într-una singură, am putea la fel de bine să dăm vina pe Marea Resetare pentru distopia noastră.

Marea Resetare este în mintea tuturor – sau ar trebui să fie. Aceasta poate fi acuzată pentru trezirea nebuniei, anularea culturii, lockdown-ul COVID, Antifa / revoltele BLM, cenzura Big Tech, și propaganda fără sfârșit care zemuiește din mass-media mainstream.

Există o practică budistă tibetană numită „lojong” (antrenament mental) care folosește sloganuri scurte pentru antrenarea minții pentru a diminua suferința zilnică. Am constatat că unul dintre cele mai utile sloganuri este „adună-le pe toate (vinovățiile) într-una.”

Ne confruntăm în fiecare zi cu probleme inevitabile și adesea căutăm sursele lor – nu numai pentru a rezolva problemele, ci și pentru a găsi eventuale ținte pentru a da vina pe ele. Scopul adunării tuturor vinovățiilor într-una singură este scurtcircuitarea suferinței. În loc să căutăm pe cineva sau ceva vinovat pentru fiecare problemă, acest slogan sugerează să învinovățim un singur lucru pentru toate problemele. Budiștii tibetani învinovățeau suferința însăși. În situația noastră distopică contemporană, sugerez să dăm vina pe The Big Reset- Marea Resetare, Marea Reconfigurare.

Și de ce nu? Concentrarea pe Marea Resetare poate fi, cu adevărat, o bună pregătire mentală pentru a face față stării de rău politic și social care ne afectează. Prin urmare, dacă putem defini această țintă, vom face un drum lung spre diminuarea suferinței noastre. Treaba mea aici este să te conving de ororile Marii Resetări, astfel încât să poată deveni singurul obiect al tuturor învinuirilor tale.

Deci, ce este Marea Resetare?

Mai degrabă decât să cedeze la comentariile de mai jos, sau la așa-numitele „teorii ale conspirației” răspândite pe web, ia-te limba lui Klaus Schwab și Forumul Economic Mondial (WEF) la valoarea nominală și du-te de acolo. Vom vedea că preocuparea noastră cu privire la Marea Resetare nu este, la urma urmei, așa ar avea-o New York Times, o teorie a conspirației nefondată. Marea Resetare este ideea veche de zeci de ani a Schwab și a companiei. Dar numai în ultimul an, Marea Resetare a câștigat un punct de sprijin în conștiința publică și a devenit agenda aproape universal recunoscută a WEF și, prin extensie, a corporațiilor și guvernelor mondiale.

În cartea lor, COVID-19: The Great Reset, fondatorul WEF și președintele executiv Klaus Schwab și Thierry Malleret scriu că criza COVID-19 ar trebui privită ca o „oportunitate [care poate fi] profitată pentru a face tipul de schimbări instituționale și alegeri politice care vor pune economiile pe calea către un viitor mai echitabil și mai verde”. Vezi asta, Marii Re-setters au fost acolo tot timpul, doar de așteptare pentru a profita de ceva pentru a justifica planurile lor. Dacă schimbările climatice nu au funcționat, atunci COVID-ul este al naibii de bine. Și lucrează zi și noapte pentru a se asigura că o face. Dar vor să spună să facă această Mare Resetare?

Economia părților interesate

Pentru a inaugura în „corectitudine”, Marea Resetare are scopul de a reseta economia la „capitalismul părților interesate”, ca un înlocuitor pentru „acționar” capitalism. Capitalismul părților interesate implică luarea în considerare a „clienților, furnizorilor, angajaților și comunităților locale”, în plus față de acționarii în operațiunile de afaceri ale marilor corporații și guverne din lume. O parte interesată este oricine sau orice grup care are de câștigat sau pierde din comportamentul corporativ , altul decât concurenții, am putea presupune. Capitalismul părților interesate implică modificări ale comportamentului corporațiilor în ceea ce privește utilizarea carbonului, dar și în ceea ce privește distribuția beneficiilor și „externalităților” sau a prejudiciilor pe care le produc corporațiile.

Prin corectitudine, Marea Resetare înseamnă mult mai mult decât distribuția „echitabilă” a bunurilor și a prejudiciilor în ceea ce privește „justiția de mediu”. Potrivit WEF, responsabilitatea corporativă trebuie redefinită și în ceea ce privește „justiția socială„. Aceasta include compensații pentru persoanele de culoare, indigene și de culoare (BIPOC). BIPOC sunt părți interesate speciale în capitalismul părților interesate. În plus față de BIPOC, părțile interesate speciale includ, de asemenea, persoane LGBTQ +. Ghici cine va plăti pentru toată această justiție socială și de mediu? Asta-i drept-tu. Dar nu vă faceți griji – va trebui doar să renunțați la proprietatea dvs.

Socialismul corporativ

Acum pot numi sistemul socio-economic malefic vizat de Marea Resetare: socialismul corporatist. „Corectitudine”, vezi tu, înseamnă o „egalitate” fără proprietate pentru mase.

„Bine ați venit în orașul meu – sau ar trebui să spun, „orașul nostru”, scrie un blogger pentru WEF. „Nu dețin nimic. Nu am mașină. Nu am o casă. Nu am aparate sau haine.” Acest raport din 2030 „nu este o utopie sau un vis al viitorului”, ni se spune. Cu toate acestea, viitorul se întâmplă să îndeplinească toate criteriile Marii Resetări. Mai mult decât atât, acest viitor lipsit de proprietate „are sens perfect” pentru locuitorul orașului din 2030, când proprietatea a devenit inutilă din cauza conversiei majorității bunurilor în „servicii”.

Dar rămâne cu producătorii corporativi de bunuri și servicii? Trebuie să presupunem că proprietatea lor nu va fi perturbată. La urma urmei, corporațiile încă trebuie să producă serviciile de care locuitorii orașului „se bucură”. În timp ce locuitorii orașului nu vor deține nimic, ei vor trebui în continuare să plătească pentru serviciile puse la dispoziție de ceea ce poate fi doar o oligarhie corporativă, care va deține un adevărat monopol asupra producției. La urma urmei, de unde ar putea veni concurența atunci când majoritatea nu deține nimic? Acesta este socialismul corporatist.

Trezire și anulare cultură

Acest lucru ne aduce la primul element explicat în ceea ce privește Marea Resetare. Așa este definită de credincioșii adevărați, gradul de conștientizare a nedreptății sociale și politice și determinarea de a o eradica. Dar ce ar putea avea de-a face trezitul cu Marea Resetare?

În primul rând, trezitul nu se adresează suferinzilor ale căror plângeri sau plângeri imaginare înseamnă reparații. Trezirea funcționează asupra majorității, presupuții beneficiari ai nedreptății. Face acest lucru făcând majoritatea să înțeleagă că a beneficiat de „privilegiu” și preferință – pe baza locului de naștere, a culorii pielii, a sexului, a proclității sexuale, a identității de gen și a dominației naturii etc. Această majoritate trebuie reabilitată așa a fost. Masele trebuie să înțeleagă că au câștigat orice avantaje de care s-au bucurat până acum pe baza tratamentului inechitabil al altora, fie direct, fie indirect. „Privilegiul” majorității a venit în detrimentul acelor minorități desemnate ca beneficiari ai trezirii, iar trezitul este mijlocul de îndreptare a acestor multe nedreptăți.

Și care sunt efectele de a fi mustrat în mod repetat ca atare, de a fi spus că unul a fost beneficiarul de nemeritat „privilegiu”, că averea cuiva relativă și bunăstarea au venit în detrimentul asuprit, marginalizat, și utilizate în mod abuziv Alții? Rușine, vinovăție, remușcări, nevrednicie. Soluția este să renunți la proprietatea ta.

Cancel cultura este un instrument de trezit, o armă pentru debunking „privilegiat”, o nivelare perfect aliniate cu stripping tine de proprietatea dumneavoastră. Anularea culturii nu numai că reduce statutul victimelor sale, dar servește și unui rol premonitoriu pentru alții, spectatorii anulărilor. Ei învață că contracarează ideologia trezită pe propriul lor pericol. Anulează cultura păstrează majoritatea în linie pe măsură ce trezitul le șterge „privilegiul”, atrăgând majoritatea în viitorul fără proprietate.

Blocajele și revoltele

Blocajele COVID-19 și, într-o măsură mai mică, revoltele de stânga ne-au îndreptat către socialismul corporativ al Marii Resetări. Măsurile draconice de izolare folosite de liderii statelor, regiunilor și orașelor naționale și distrugerea comisă de protestatari, se întâmplă să facă munca pe care socialiștii corporatiști precum WEF și colaboratorii lor doresc să o facă. Pe lângă destabilizarea statelor-națiune, aceste politici contribuie la distrugerea întreprinderilor mici, eliminând astfel concurenții.

Pe măsură ce întreprinderile mici au fost zdrobite de combinația de blocaje draconice și nebunie revoltătoare, giganți corporativi precum Amazon au prosperat ca niciodată. După a remarcatBBC News, cel puțin trei dintre giganții tehnologici – Amazon, Apple și Facebook – au apreciat câștiguri masive în timpul blocării, câștiguri care au fost afectate, într-o măsură mai mică, de revolte care au costat între 1 și 2 miliarde de daune materiale. În timpul celor trei luni care se încheie în iunie, „profitul trimestrial al Amazon de 5,2 mld USD, a fost cel mai mare de la începutul companiei în 1994 și a venit în ciuda cheltuielilor consistente cu echipamente de protecție și alte măsuri datorate virusului”. Vânzările Amazon au crescut cu 40% în cele trei luni care se încheie în iunie.

De asemenea, blocajele și revoltele au făcut mult lucru pentru resetarea economiei în direcția Marii Resetări. Ei au eliminat concurența pentru oligarhii corporatist-stat și ne-a mutat în direcția pe două niveluri, neo-feudalist, „corporative socialiste” economie.

Big Tech Cenzura și Media Propaganda

Așa ar fi monopoliștii, Big Tech are de câștigat direct din agenda Great Reset. Încercarea cartelului Big Tech de a elimina concurența și opiniile concurente este o piesă cu aceste eforturi de consolidare monopoliste.

Big Tech și mass-media mainstream ajută agenda Great Reset prin cenzură și diseminarea propagandei. Mainstream și social media cenzurează toate opiniile care contravin narațiunilor oficiale promovate cu privire la schimbările climatice, COVID, rasism sistemic, transgenderism, ideologie trezită, anularea culturii și toate celelalte elemente narative esențiale pentru Marea Resetare. Și îi gazează deschis pe cei care caută și găsesc dovezi care contravin acestor narațiuni.

concluzie

Dacă nu sunteți încă convins că Marea Resetare este sursa tuturor suferințelor voastre, ar trebui să fiți. Pentru Marea Resetare nu este o teorie a conspirației; Este un fapt de conspirație, iar voi, prietenii mei, sunteți cei care vă resetați viețile conform preceptelor sale. Deci, conduce toate vina într-o singură. Dă vina pe Marea Resetare pentru tot ce te doare. Chiar dacă vă înșelați, vă veți reduce suferința făcând acest lucru.