Fundamentalismul vaccinului: închinați-vă și slujiți „Dumnezeului vaccinurilor”

 

 

 

Un articol scris de Dr. Pascal Sacré

Problema, pentru mine, nu este de a demoniza vaccinarea așa cum fundamentaliștii demonizează orice alternativă la Dumnezeul lor, de obicei atacând oamenii care îndrăznesc să vorbească despre asta.

Problema, pentru mine, este să spun oamenilor adevărul:

Există alternative mai sigure, mai eficiente și mai puțin periculoase pentru a găsi ieșirea din această criză.

Suntem într-o fază a totalitarismului fundamentalist religios.

În această fază, care atinge punctul culminant isteric,  Vaccinul este noul Dumnezeu.  Paralela cu religiile din extremele lor este izbitoare.

Nu vorbesc despre religii în sensul original, una dintre a căror etimologii acceptate este  religare , pentru a se conecta [1]. Toate religiile au fost folosite de o parte a ierarhiei lor pentru a controla, domina, separa, extermina, deturnând mesajul religios de ambiția sa originală, care este de a aduna, explica, liniști, include, proteja și da sens vieților noastre.

În spatele acestui spectru de fundamentalism al vaccinului se află oameni cinici, care merg până acolo încât pretind că sunt preocupați de bunăstarea ta.

Au existat întotdeauna cinici, inclusiv cei din spatele religiilor care propovăduiau iertarea, incluziunea, dreptatea, bunătatea în cuvinte, dar de fapt uciși, separați, judecați, închiși și exterminați prin zeloși executori sadici, psihopati, fanatici.

Dacă oamenii își doresc conducători de încredere, politicieni cinstiți,  ar trebui să judece întotdeauna conducătorii, elitele financiare, politicienii după acțiunile lor, mai degrabă decât după cuvintele lor.

Un exemplu în acest sens în Belgia a fost numirea în 2020 a unei persoane care deja a fraudat, mințit și trădat [2] ani mai devreme ca ministru al Sănătății.

Pentru creditul oamenilor, trebuie spus că în Belgia, alegeri sau nu, cetățenii nu au control asupra numirilor ministeriale.

În mod similar, în Franța, ministrul justiției este … pus sub acuzare în timp ce își păstrează poziția [3]. Evident, el păstrează sprijinul guvernului său.

Să continuăm paralela dintre Vaccin și Dumnezeu.

În această poveste a Vaccinului Atotputernic , există și mulți credincioși sinceri. Unii sunt chiar fanaticii, extremii simbolici.

Ei cred.

Indiferent ce spui, studii serioase sau raționamente solide, nu va schimba nimic.

Un ministru francez a spus-o în acești termeni fundamentalisti în 2015, „Vaccinarea nu este discutabilă”  [4].

V-am spus, mulți credincioși sunt sinceri. Nu este Iadul pavat cu bune intenții?

Pentru Dumnezeu Vaccin, ei nu cer dovezi.

„S-a spus că vaccinarea a salvat omenirea, că a eradicat poliomielita, este suficient, nu este nevoie să căutați sau să citiți studiile, rapoartele originale care o demonstrează. De fapt, ele nu există sau au fost trunchiate (vezi lucrarea doctorului Edward H. Kass de la Harvard:  Enquête Choc – Les vaccines ont-ils vraiment sauvé l’humanité?  – Health and Wellness – Sott.net).

Nu conteaza.

Incredere oarba.

Pe de altă parte, pentru medicamentele care s-au dovedit, 70 de ani de utilizare pentru hidroxiclorochină, mai mult de patruzeci de ani pentru ivermectină considerată esențială de Organizația Mondială a Sănătății, mai mult de patruzeci de ani pentru azitromicină, molecule apărate în tratamentul COVID-19 de către oameni de știință de renume de încredere și utilizați în domeniu de mulți medici cu succes, neîncredere maximă.

Nu se poate face nimic în acest sens.

Credinciosul nu tolerează nicio abatere de la credința sa.

Chiar pe această caracteristică îl identificăm, distingem un credincios de un adevărat om de știință care se îndoiește, care se bazează pe un adevăr provizoriu pentru a avansa, de la întrebare la întrebare, niciodată satisfăcut cu răspunsuri gata făcute.

Pentru „vaccinul” ARN / ADN, sunt permise toate indulgențele, chiar dacă tehnologia a fost studiată de câțiva ani, aceste produse sunt necunoscute în terapeutica umană la scară largă, studiile companiilor farmaceutice sunt în faza III [5], autorizația de introducere pe piață este condiționată, iar efectele secundare și chiar decesele se acumulează [6]. Chiar și acest lucru este contestat de credincioși și toate verificările de fapt sunt în cauză. Verificatori de facturi plătiți de cine?

Pentru un medicament la fel de esențial ca ivermectina,  cu dovezile acumulate astăzi ale beneficiului său în tratarea COVID-19 [7-8-9-10], în toate etapele sale,  numărul studiilor randomizate dublu-orb revizuite de colegi nu va fi niciodată mare suficient pentru credinciosul vaccinului.

Nici o lucrare, niciun om de știință, nici măcar unul cu cinci premii Nobel, nu îl va convinge vreodată pe credinciosul vaccinului.

Pe de altă parte,  pentru Dumnezeul Vaccinurilor, orice informație contradictorie va fi o știre falsă , dezinformare, demolată automat de verificatorii de fapt, chiar înainte de a fi analizată, pe care nu o va fi niciodată de către credincioșii Vaccinului.

Religia Vaccinării se hrănește cu aura științifică, se îmbracă în obiectivitate, raționalitate, dar în cazul Vaccinării, este doar asta, zdrențe, aspect, ceață. În realitate, credința în vaccinare nu este altceva decât subiectivitate, emoționalitate și credință.

„Știința” vaccinării, așa cum este răspândită printre fundamentaliștii de astăzi, este un parazit al științei adevărate, o tumoare care invadează medicina adevărată.

Ceea ce spun despre fundamentaliștii vaccinării, alții ar putea spune despre antivax și este adevărat, pentru unii.

Fundamentaliștii Vaccinării ca religie exclusivă se distrează mult să facă amalgame, să-și pună toți adversarii în același coș, cel mai ușor coș de criticat.

La rândul meu, consider vaccinarea, chiar și această manipulare genetică a ARN / ADN, ca o opțiune, de ce nu, cu condiția ca toate fazele de autorizare să fie respectate, să se ia în considerare semnalele de avertizare și să se ia timpul pentru a asigura siguranța.

Problema, pentru mine, nu este de a demoniza vaccinarea, deoarece fundamentaliștii ei demonizează orice alternativă la Dumnezeul lor, de obicei atacând oamenii care îndrăznesc să vorbească despre asta.

Problema, pentru mine, este să spun oamenilor adevărul:

Există alternative mai sigure, mai eficiente și mai puțin periculoase pentru a găsi ieșirea din această criză.

Aceste alternative nu vor câștiga bani pentru marile laboratoare și Big Pharma ale căror cote de piață bursiere au crescut gratie lui Dumnezeu Vaccin, nu vor permite conducătorilor tentați de o preluare absolută a vieții noastre să își atingă scopurile.

Dar aceste alternative mai sigure, mai eficiente și mai puțin periculoase vor funcționa, vor elimina pericolul, inclusiv variantele, fără a expune o parte a umanității la efecte secundare inacceptabile [11], la decese inacceptabile [12], la o blocare ireversibilă a libertățile noastre.

Aceste noțiuni sunt esențiale pentru a înțelege cum să lupți împotriva acestui fanatism, cum să ieși din acest coșmar de sănătate și din acest totalitarism care are Vaccinul ca Dumnezeu și care îl folosește pentru a-și atinge scopurile.

Este perfect acceptabil pentru credincioșii vaccinului să sacrifice turme pentru binele comun, inclusiv tineri sănătoși care își dau viața pentru ca noul Dumnezeu să poată salva omenirea.

Ceea ce ar șoca orice persoană sănătoasă este văzut ca sfințire de către credincioșii vaccinului.

Nu ne putem adresa în același mod cinicilor, celor care folosesc această situație doar pentru propriul lor profit (politic, financiar, narcisist) și adevăraților credincioși, cei care au credință, cei care cred sincer în noul lor Dumnezeu numit Vaccin, chiar dacă în acest caz nu este unul real.

Primii, lași ca de obicei, se ascund în spatele celor din urmă.

Primii nu merită nici dialog, nici iertare. Trebuie să ne ocupăm de aceștia așa cum un corp uman sănătos se ocupă de un parazit, o celulă canceroasă sau un agent patogen.

Acestea din urmă trebuie tratate în lumina credinței lor sincere. Vaccinarea este dreptul lor, dar poate, dacă ar afla că există alternative mai eficiente și mai puțin periculoase, și-ar reveni.

În ceea ce privește cele mai fanatice elemente care nu sunt oportuniste cinice deghizați în credincioși, pentru cei care vor ca toată lumea să fie vaccinată, nu există nicio ieșire, nici o altă cale de ieșire decât să ne protejăm de ei, pentru binele comun, ținându-i departe și ajutându-i psihologic.

Omenirea este cu adevărat în pericol astăzi, nu din cauza a ceea ce cred majoritatea oamenilor.

Nu din cauza unui virus.

Din cauza psihopatiei cinice a câtorva, a credinței oarbe a unora, a credinței bazate pe înșelăciune a multora și a pasivității spectatorilor a majorității.

Indiferent de categoria în care te încadrezi, vei fi responsabil pentru soarta umanității.

Încă poți acționa, alege.

***
Dr. Pascal Sacré  este medic specializat în îngrijiri critice, autor și renumit analist de sănătate publică, Charleroi, Belgia. Este asociat de cercetare al Centrului de Cercetare privind Globalizarea (CRG). 

Note / Surse

[1]  Există două surse etimologice ale cuvântului „religie”: relegere (a aduna, a aduna) și religare (a lega, a lega) – [Tete de Haspinger (Egger Lienz-Albin, 1908)] (idixa.net)

[2]  Mita lui Agusta îl doboară pe ministrul belgian de externe – Eliberare (liberation.fr)

[3] Affaire Dupond-Moretti : « Un ministre de la Justice mis en examen, c’est inimaginable » (france24.com)

[4]  Vaccinarea, este discutabilă (lemonde.fr)

[5] Da, vaccinurile Covid 19 sunt experimentale! Dr. Gérard Delépine, recenzia Sapiens numărul 9, mai 2021, paginile 14-20

[6] https://www.google.be/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&ved=2ahUKEwjw9-Kz0IjyAhWSy6QKHRM1D_k4ChAWMAZ6BAgKEAM&url=https%3A%2F%2Fwww.ronjohnson.senate.gov%2Fservices%2Ffiles%2FA4A76F9A-9B29-4CF9-B987-F9097A3F4CB7&usg=AOvVaw1A5Y8Ie2O_-S6RTE0ucAPp

[7]  Medicamentul ivermectin aprobat de FDA inhibă replicarea SARS-CoV-2 in vitro – ScienceDirect

[8]  Experimentele de laborator arată că medicamentul antiparazitar, Ivermectina, elimină SARS-CoV-2 din celule în 48 de ore – Monash Biomedicine Discovery Institute

[9]  Ivermectina împotriva vaccinurilor: ghiciți cine CÂȘTIGĂ meciul prin KO? – Sănătatea corpului și a spiritului (sante-corps- esprit.com)

[10]  Ivermectina ameliorează simptomele Covid-19 la un model animal (pasteur.fr)

[11]  La CNews, Brigitte Milhau: „1 din 5.000 de copii vor avea o problemă cardiacă” (lemediaen442.fr)

[12]  Maxime Beltra, 22 de ani, a murit în urma vaccinării anti-covid. Tatăl său spune (lemediaen442.fr)